Finlord Sněmovna financí

Nejlepší bonusy za založení účtu (srpen 2023)

1.8.2023

4 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Nejlepší bonusy k založení účtu srpen 2023

Finanční společnosti nadále nabízí atraktivní bonusy pro nové či stávající klienty. Připravili jsme seznam bonusů spolehlivých společností, u kterých také investujeme či využíváme jejich služby.

 

Bonusy brokerů, roboadvisory a bank

 

Portu – největší česká roboadvisory platforma. Naše recenze ZDE. Bonus 3 měsíce bez poplatku za správu.
Fondee – česká roboadvisory platforma. Bonus 3 měsíce bez poplatku za správu.
IndigoBonus 3 měsíce bez poplatku za správu. Indigo je česká roboadvisory platforma z dílny Patria Finance.
Finax1000 EUR řízených bez poplatku po dobu 3 let. Finax je slovenská roboadvisory platforma, která působí i v ČR.
Interactive Brokers – nízké komise a obrovská nabídka instrumentů (akcie, ETF, opce, futures, dluhopisy, CFDs). Naše recenze je ZDE. Pro nové investory bonus ve formě akcií IBKR zdarma (na každých vložených 100 USD akcie v hodnotě 1 USD, maximálně 1000 USD, bonus je tedy 1 % z objemu vkladu)
LYNX Broker – má nízké komise a obrovskou nabídku (akcie, ETF, opce, futures, dluhopisy, CFDs). Podpora je v češtině. Naše recenze je ZDE. Pro nové investory je bonus ve formě transakčního kreditu ve výši 50 USD.
XTB – umožňuje obchodování akcií a ETF zdarma pro všechny klienty do limitu 100 tisíc EUR měsíčně, naše recenze ZDE. Broker má širokou nabídku akciových/ETF instrumentů.
eToro – umožňuje neomezené obchodování akcií a ETF zdarma. Naše recenze ZDE. Lze sledovat naše ETF portfolio ZDE.
RoboMarkets – umožňuje neomezené obchodování akcií zdarma. Naše recenze ZDE.
Admiral Markets15 USD při založení účtu Invest.MT5. Admiral Markets umožňuje jeden obchod s akciemi zdarma denně.
Raiffeisenbankzaložení běžného účtu s bonusem 300 Kč, výběr ze všech bankomatů na světě zdarma.
Revolutzdarma směna peněz do objemu 25 000 CZK měsíčně

 

Bonusy P2P a P2B

 

Bondster – česká platforma, investice do zajištěných i nezajištěných úvěrů a úvěrových participací v CZK i EUR s průměrnou výnosností 13,5 % v minulém roce. Možnost Buyback garance. Naše recenze ZDE. Bonus 1 % z investic v prvních 90 dnech.
Mintos – největší pobaltská P2B platforma. Investice do úvěrových listů s průměrnou výnosností 12,7 % p.a.. Buyback garance. Bonus 50 EUR a 1 % z objemu investice v prvních 90 dnech. Minimální investice musí být 1000 EUR. akcie platí do 31.5.2023.
Twino – investice do úvěrových listů. Průměrná výnosnost 12 % p.a.. Buyback garance. Bonus 20 EUR při investici alespoň 500 EUR.
Estateguru – investice do úvěrů zajištěných nemovitostmi s průměrnou výnosností 10,7 % p.a.. Bonus 0,5 % z objemu investic v prvních 90 dnech.
Lendermarket – investice do úvěrů s výnosností až 17 % p.a.. Cashback až 5 %, platí do konce srpna 2023. Buyback garance. Bonus 1 % z investic v prvních 60 dnech.
Robo.Cash – investice do úvěrů s výnosností 11 % p.a.. Buyback garance. Bonus 1 % z investic v prvních 90 dnech.
Lande.finance – investice do zajištěných úvěrů v zemědělství s výnosností 10 % p.a.. Bonus 1 % z investic v prvních 90 dnech. Do 12.8. cashback ve výši 3 %.
Viainvestinvestice do úvěrových listů s výnosností 13 % p.a. bez poplatků. Buyback garance.
Peerberry – investice do úvěrů bez poplatků. Průměrná výnosnost 11,1 % p.a.. Buyback garance.

 

Přihlaste se do newsletteru a získejte nejenom novinky, ale i seriál dalších podrobných analýz. Sledujte nás také na Twitteru a Facebooku, ať nezmeškáte žádnou novinku.
 

Disclaimer:

Investice v sobě obsahují riziko a není zaručena návratnost původně investované částky. Vysoké riziko je především u produktů, které využívají finanční páku. Současná ani očekávaná výkonnost nezaručuje výkonnost budoucí. Veškeré informace uvedené v tomto článku nebo na portále Finlord.cz mají pouze informační charakter a neslouží jako investiční doporučení dle zákona č. 256/2004 Sb. o podnikání na kapitálovém trhu. Při zpracování informací čerpá skupina Finlord údaje z veřejných, důvěryhodných zdrojů a vynaložila přiměřenou péči, aby informace nebyly nepravdivé či zavádějící, nicméně nikterak nezaručuje jejich správnost a neměnnost. Zde uvedené informace neslouží jako nabídka nebo výzva k nákupu či prodeji finančních instrumentů ani nejsou návrhem na uzavření smlouvy. Portál finlord.cz má uzavřené partnerství s některými společnostmi, které jsou zmíněné v obsahu portálu. Pokud čtenář použije odkaz směřující na web partnera, můžeme získat provizi, která ale čtenáře nic nestojí. Provize slouží pro další zvýšení kvality obsahu. Skupina důsledně dbá na to, aby provize nijak neovlivnila objektivitu prezentovaných informací.

1.8.2023

4 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Mohlo by Vás zajímat:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

VŠECHNY ANALÝZY K PLATFORMĚ PORTU