Finlord Sněmovna financí

ČNB snížila sazby na 4,75 %. Kde zafixovat výnosy až 11 % p.a.?

1.7.2024

5 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
ČNB snížila sazby Kde investujeme

ČNB dle očekávání snížila základní úrokovou sazbu na 4,75 % a je velmi pravděpodobné, že vzhledem k nízké inflaci přistoupí ještě letos k další úpravě úrokových sazeb dolů. Nižší úrokové sazby zlevní firmám i domácnostem úvěry, ale také poklesnout výnosy vkladových produktů. Připravili jsme seznam platforem, kde investujeme s vysokým výnosem i více než 10 % p.a.. Úrokové sazby půjdou postupně dolů v celé ekonomice. My si fixujeme vysoké výnosy na další dva až tři roky dopředu.

 

Přihlaste se do newsletteru a získejte nejenom novinky, ale i seriál dalších podrobných analýz. Sledujte nás také na Twitteru a Facebooku, ať nezmeškáte žádnou novinku.

 

ČNB snižuje sazby. Kde lze nadále investovat s vysokým výnosem?

 

Nemovitostmi zajištěné úvěry s vysokým krytím prostředků investorů a nízkým LTV úvěrů nabízí tyto spolehlivé platformy.

 

Na Ronda Invest, naše recenze ZDE, mohou noví investoři získat atraktivní bonus 0,5 % (maximálně 1000 Kč).

 

20240701 ČNB snížila sazby Výnosy na Ronda Invest

 

Na Roier, naše recenze ZDE, získá každý investor při investici 10 000 Kč do vybraného úvěru bonus 1000 Kč.

 

20240701 ČNB snížila sazby Výnosy na Roier

 

Investown s bonusem 500 Kč při investici 5000 Kč do jednoho projektu.

 

20240701 ČNB snížila sazby Výnosy na Investown

 

Fingood, naše recenze ZDE, s bonusem 500 Kč při investici 5000 Kč do jednoho projektu.

 

20240701 ČNB snížila sazby Výnosy na Fingood

 

Na Bondster, naše recenze ZDE, naleznou investoři širokou nabídku zajištěných i nezajištěných úvěrů v CZK i EUR. Bonus 1 % z vkladů v prvních 90 dnech od registrace.

 

20240701 ČNB snížila sazby Výnosy na Bondster

 

Do dluhopisů zajištěných nemovitostmi či jiným majetkem lze investovat i na portálu dluhopisomat.cz. Naše recenze ZDE.

 

20240701 ČNB snížila sazby Výnosy na Dluhopisomat

 

My investujeme na všech zmíněných platformách. Díky tomu je naše portfolio široce diverzifikované a příjmy ze splátek takovéhoto portfolia jsou velmi stabilní. K tomu dlouhodobě investujeme na zahraničních crowdfundingových platformách, kterým se budeme věnovat v dalším rozboru.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer:

Investice v sobě obsahují riziko a není zaručena návratnost původně investované částky. Vysoké riziko je především u produktů, které využívají finanční páku. Současná ani očekávaná výkonnost nezaručuje výkonnost budoucí. Veškeré informace uvedené v tomto článku nebo na portále Finlord.cz mají pouze informační charakter a neslouží jako investiční doporučení dle zákona č. 256/2004 Sb. o podnikání na kapitálovém trhu. Při zpracování informací čerpá skupina Finlord údaje z veřejných, důvěryhodných zdrojů a vynaložila přiměřenou péči, aby informace nebyly nepravdivé či zavádějící, nicméně nikterak nezaručuje jejich správnost a neměnnost. Zde uvedené informace neslouží jako nabídka nebo výzva k nákupu či prodeji finančních instrumentů ani nejsou návrhem na uzavření smlouvy. Portál finlord.cz má uzavřené partnerství s některými společnostmi, které jsou zmíněné v obsahu portálu. Pokud čtenář použije odkaz směřující na web partnera, můžeme získat provizi, která ale čtenáře nic nestojí. Provize slouží pro další zvýšení kvality obsahu. Skupina důsledně dbá na to, aby provize nijak neovlivnila objektivitu prezentovaných informací.

1.7.2024

5 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Mohlo by Vás zajímat:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

JAK SE INVESTUJE NA RONDA INVEST DO ÚVĚROVÝCH PARTICIPACÍ?