Finlord Sněmovna financí

Investiční bonusy do 29.2.2024: získejte 700 EUR transakční kredit

21.2.2024

3 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Investiční bonusy a portfolio

Pro naše čtenáře máme k dispozici velmi atraktivní investiční bonusy. U LYNX Broker (recenze ZDE) lze při založení účtu do 29.2.2024 získat transakční kredit až 500 EUR. U Saxo Bank (recenze ZDE) je pak do 3. 3. 2024 v platnosti akce na transakční kredit v objemu 200 EUR. Transakční kredit lze u LYNX i Saxo využít po dobu třech měsíců od vkladu prostředků, a to na všechny instrumenty kromě CFDs. U obou obchodníků s cennými papíry je přínosem zkušená uživatelská podpora v češtině. Přístupnost podpory využijí investoři zejména ve stresových situacích, jako jsou zapomenuté přihlašovací údaje, problémy se zadáním obchodu a podobně.

 

Oběma brokerům jsme se věnovali ve srovnání poplatků ZDE a ZDE. Pro investory je příjemné, že transakční kredit 500 EUR a 200 EUR bohatě stačí pro vytvoření diverzifikovaného investičního portfolia zdarma. Pokud máte dlouhodobý investiční horizont, tak dle historických simulací lze při držbě akcií po celou dobu očekávat pozitivní výsledek, i když v mezidobí mohou ceny značně kolísat. Následující obrázek ukazuje historické rozpětí výnosů amerických akcií. Při držbě jeden rok bylo rozpětí -37 % do +32 % ročně. Ale při držbě 15 let bylo rozpětí +2 % až +14,5 % ročně.

 

20240221 investiční bonusy a portfolia US akcií

 

Výhodou uvedených brokerů je, že mají k dispozici široké spektrum nástrojů a investoři si mohou vytvořit portfolio dle potřeby. Kupříkladu portfolio složené 80 % americké akcie a 20 % zlato mělo v minulosti na patnáctiletém horizontu rozpětí výnosů od 4 % do 11,1 % ročně a medián výnosů byl 6,9 % ročně.

 

investiční bonusy a portfolio akcií se zlatem

 

Přihlaste se do newsletteru a získejte nejenom novinky, ale i seriál dalších podrobných analýz. Sledujte nás také na Twitteru a Facebooku, ať nezmeškáte žádnou novinku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer:

Investice v sobě obsahují riziko a není zaručena návratnost původně investované částky. Vysoké riziko je především u produktů, které využívají finanční páku. Současná ani očekávaná výkonnost nezaručuje výkonnost budoucí. Veškeré informace uvedené v tomto článku nebo na portále Finlord.cz mají pouze informační charakter a neslouží jako investiční doporučení dle zákona č. 256/2004 Sb. o podnikání na kapitálovém trhu. Při zpracování informací čerpá skupina Finlord údaje z veřejných, důvěryhodných zdrojů a vynaložila přiměřenou péči, aby informace nebyly nepravdivé či zavádějící, nicméně nikterak nezaručuje jejich správnost a neměnnost. Zde uvedené informace neslouží jako nabídka nebo výzva k nákupu či prodeji finančních instrumentů ani nejsou návrhem na uzavření smlouvy. Portál finlord.cz má uzavřené partnerství s některými společnostmi, které jsou zmíněné v obsahu portálu. Pokud čtenář použije odkaz směřující na web partnera, můžeme získat provizi, která ale čtenáře nic nestojí. Provize slouží pro další zvýšení kvality obsahu. Skupina důsledně dbá na to, aby provize nijak neovlivnila objektivitu prezentovaných informací.

21.2.2024

3 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Mohlo by Vás zajímat:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

VŠECHNY ANALÝZY BROKERA LYNX BROKER