Finlord Sněmovna financí

Má krypto budoucnost? Dozvíte se v nadcházejících živých vysíláních

19.3.2024

3 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Krypto XTB živé vysílání

Pravděpodobně existuje jen málo trhů a nástrojů, kde se v posledních měsících odehrálo tolik důležitých událostí jako na trhu kryptoměn. Můžeme zmínit například nadcházející snížení úrokových sazeb, schválení spotových bitcoinových ETF v USA nebo blížící se Bitcoin halving. Není tedy divu, že Bitcoin v posledních měsících také velmi rychle roste, což přitahuje zájem stále většího počtu lidí. Za poslední rok jeho cena vzrostla už o více než 140 % a mnoho investorů a traderů se nyní ptá, zda je toto růstové tempo udržitelné.

 

XTB si právě kvůli tomuto zvýšenému zájmu o svět kryptoměn připravilo hned dvě živá vysílání, které divákům pomohou lépe se zorientovat v současné situaci a zodpovědět všechny otázky, které na téma kryptoměn mohou mít.

 

Tento čtvrtek 21. 3. od 18:00 se na XTB streamu pojmenovaném Krypto výhled | Jaké jsou překážky k ceně 100 000 USD za Bitcoin? představí Kicom z Bitcoinového kanálu společně s Petrem Plecháčem, profesionálním traderem. Moderátorem bude Tomáš Cverna, analytik XTB. V rámci tohoto vysílání se hosté zaměří na aktuální situaci světa kryptoměn, a to jak v rámci fundamentální, tak i v rámci technické analýzy. Pokud se tedy nyní rozhodujete, zda BTC koupit, nebo prodat, toto vysílání byste si neměli nechat ujít!

 

Pokud si ale budoucností Bitcoinu a dalších kryptoměn nejste ještě jisti, na filozofickou stránku tohoto exponenciálně rostoucího sektoru se podíváme v druhém živém vysílání v úterý 26. 3. od 18:00, kdy proti sobě stanou v debatě krypto skeptická a krypto pozitivní strana. Hlavním cílem tohoto vysílání tedy nebude aktuální rozbor ceny, ale především zodpovězení otázky, zda Bitcoin a jiné kryptoměny mají před sebou stabilní budoucnost, nebo zda se jedná o další technologickou slepou větev. S příchodem bitcoinových ETF se tato otázka stává stále aktuálnější, jelikož stále více investorů volí tyto instrumenty jako součást svého dlouhodobého portfolia. Je to ale opravdu dobrý nápad?

 

Obě živá vysílání naleznete YouTube na kanále XTB Česká republika a Slovensko:

 

Krypto výhled | Jaké jsou překážky k ceně 100 000 USD za Bitcoin?
Kdy: Čvrtek 21. 3. od 18:00
Kdo: Kicom, Petr Plecháč, Tomáš Cverna (moderátor)
Kde: https://www.youtube.com/watch?v=cgXk4QurUiI

 

Detailní informace o úterním streamu budou upřesněny v průběhu tohoto týdne.

 

CZ_Online_trading_conference_2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer:

Investice v sobě obsahují riziko a není zaručena návratnost původně investované částky. Vysoké riziko je především u produktů, které využívají finanční páku. Současná ani očekávaná výkonnost nezaručuje výkonnost budoucí. Veškeré informace uvedené v tomto článku nebo na portále Finlord.cz mají pouze informační charakter a neslouží jako investiční doporučení dle zákona č. 256/2004 Sb. o podnikání na kapitálovém trhu. Při zpracování informací čerpá skupina Finlord údaje z veřejných, důvěryhodných zdrojů a vynaložila přiměřenou péči, aby informace nebyly nepravdivé či zavádějící, nicméně nikterak nezaručuje jejich správnost a neměnnost. Zde uvedené informace neslouží jako nabídka nebo výzva k nákupu či prodeji finančních instrumentů ani nejsou návrhem na uzavření smlouvy. Portál finlord.cz má uzavřené partnerství s některými společnostmi, které jsou zmíněné v obsahu portálu. Pokud čtenář použije odkaz směřující na web partnera, můžeme získat provizi, která ale čtenáře nic nestojí. Provize slouží pro další zvýšení kvality obsahu. Skupina důsledně dbá na to, aby provize nijak neovlivnila objektivitu prezentovaných informací.

19.3.2024

3 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Mohlo by Vás zajímat:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.