Finlord Sněmovna financí

RONDA INVEST – Atraktivní bonusy za doporučení pro stávající i nové investory

7.2.2024

4 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page
Ronda Invest bonusy za doporučení

České domácnosti se snaží šetřit každou korunu. Ještě důležitější, než šetřit je tyto našetřené peníze efektivně investovat. V dynamické ekonomické době, ve které se nacházíme, je o to přívětivější pro řadu investorů začátečníků, i zkušených – využívat konzervativnějších investičních instrumentů. Kdo by přeci nechtěl dál vydělávat na již poctivě vydělaných penězích.

 

Česká P2B investiční platforma RONDA INVEST umožňuje svým investorům vydělat ještě více pouhým doporučováním spolehlivých a bezpečných investičních příležitostí svým přátelům nebo rodině. Limit na počet získaných bonusů je přitom nekonečno.

 

Jak funguje investování u RONDA INVEST?

 

Platforma nabízí investování do podnikatelských úvěrů vždy zajištěných nemovitostmi s hodnotou LTV do 80 %, obvykle pod 70 %. Investovat zde lze formou participace na úvěru již od pouhé tisícikoruny. K tomu se stačí rychle zaregistrovat, a to zcela bez poplatků a online. Registrace nezabere více než 10 minut. Investice jsou nabízené s pevným ročním výnosem až 9 % u korunových úvěrů a 7,5 % u eurových úvěrů. Aktuální nabízené projekty si můžete prohlédnout zde.

 

Základní výhodou investování u RONDA INVEST oproti konkurenčním platformám je spolehlivost pravidelného vyplácení výnosů na měsíční bázi a dosavadní 100% vyplácení původních investovaných částek všem svým investorům. Platforma na trhu existuje od roku 2017. Za celou dobu se nestalo, že by jediný investor ztratil u Rondy jedinou korunu investovaného kapitálu.

 

Za Rondu mluví nejlépe její čísla. A co je v investičním světě vůbec důležitější?

 

Celkově svým investorům na výnosech vyplatili přes 152 milionů Kč. Profinancovali přitom přes 2 miliardy Kč malým a středním podnikatelům, zejména z oblasti developmentu. Ani koruna se přitom investorům neztratila z původních investovaných částek nebo se opozdila ve výplatě.

 

Co jiného proto doporučit svým blízkým, než právě takto výkonné investiční příležitosti? Doporučením můžete nejen pomoci svým blízkým nebo třeba vašim followerům na sociálních sítích efektivně zhodnocovat své úspory, ale i si sami přilepšit. S programem „Doporučte nás“ čekají na investory atraktivní bonusy, které získávají obě strany – investoři, kteří doporučí služby svým známým, i právě tito nově přivedení klienti.

 

Vydělávejte jednoduše sdílením své spokojenosti

 

Bonusy jsou stanovené procentuálně z kumulativní sumy zainvestované v prvních 30 dnech doporučeným klientem od zahájení registrace skrze referenční odkaz. Stávající investory navíc RONDA INVEST motivuje tím, že čím více klientů doporučí, tím vyšší bonus za každého dalšího získávají. V případě, že doporučený klient zainvestuje více než 100 000 Kč vzniká aktivnímu investorovi nárok na atraktivní fixní bonus uvedený v tabulce. Mohou tak získat až 2 000 Kč za doporučeného klienta.

 

20240207 Ronda Invest bonusy za doporučení

 

Pro doporučené klienty neboli příchozí investory, program zajišťuje příjemný vstupní bonus. Každý, kdo se zaregistruje přes odkaz z doporučení získává 0,5 % ze zainvestované sumy v prvních 30 dnech od zahájení registrace. Lze tak získat vstupní bonus ve výši až 1 000 Kč. Není tedy na co čekat a začít své peníze zhodnocovat co nejefektivněji a co nejrychleji. U Rondy navíc s minimálním rizikem vzhledem k vysokým standardům risk managementu v rámci poskytování úvěrů.

 

Program reflektuje úsilí společnosti o co nejvyšší transparentnost. „RONDA INVEST spuštěním programu doporučování strhla oponu informační nerovnosti. Každý investor má ve svém profilu k dispozici přehlednou tabulku, ve které lze sledovat, kdo a kdy registraci skutečně přes zaslaný referenční odkaz zahájil. Následně ale i zda a kolik již zainvestoval, samozřejmě v souladu s ochranou osobních údajů. V této tabulce najdou investoři také výši získaného bonusu z doporučení po uplynutí lhůty 30 dnů od zahájení registrace každého doporučeného“ vysvětluje princip programu Nikola Spurná, marketingová manažerka Ronda Invest.

 

20240207 Ronda Invest bonusy za doporučení tabulka

 

Tito doporučení investoři mohou své bonusy dále multiplikovat dalším doporučováním, kdy čerpají bonusy jakožto již aktivní investoři.

 

Investujte chytře a neschovávejte své peníze pod polštářem. Vzhledem k padajícím úrokovým sazbám v ekonomice je zejména vhodné si u Rondy zafixovat pevné roční výnosy a dále těžit z vývoje ekonomické situace, která nabírá na optimistických vyhlídkách.

 

Přihlaste se do newsletteru a získejte nejenom novinky, ale i seriál dalších podrobných analýz. Sledujte nás také na Twitteru a Facebooku, ať nezmeškáte žádnou novinku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer:

Investice v sobě obsahují riziko a není zaručena návratnost původně investované částky. Vysoké riziko je především u produktů, které využívají finanční páku. Současná ani očekávaná výkonnost nezaručuje výkonnost budoucí. Veškeré informace uvedené v tomto článku nebo na portále Finlord.cz mají pouze informační charakter a neslouží jako investiční doporučení dle zákona č. 256/2004 Sb. o podnikání na kapitálovém trhu. Při zpracování informací čerpá skupina Finlord údaje z veřejných, důvěryhodných zdrojů a vynaložila přiměřenou péči, aby informace nebyly nepravdivé či zavádějící, nicméně nikterak nezaručuje jejich správnost a neměnnost. Zde uvedené informace neslouží jako nabídka nebo výzva k nákupu či prodeji finančních instrumentů ani nejsou návrhem na uzavření smlouvy. Portál finlord.cz má uzavřené partnerství s některými společnostmi, které jsou zmíněné v obsahu portálu. Pokud čtenář použije odkaz směřující na web partnera, můžeme získat provizi, která ale čtenáře nic nestojí. Provize slouží pro další zvýšení kvality obsahu. Skupina důsledně dbá na to, aby provize nijak neovlivnila objektivitu prezentovaných informací.

7.2.2024

4 min.

Pošlete informace kamarádům:Share on FacebookPin on PinterestShare on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Mohlo by Vás zajímat:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

JAK SE INVESTUJE NA RONDA INVEST DO ÚVĚROVÝCH PARTICIPACÍ?